2011. november 19., szombat

Ünnepi ajánlat!Time reversing(ifj.regeneráló Szett - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Gondolj a karácsonyra, az ajándékozásra, hisz már lassan itt az ideje. Ne hagyd az utolsó pillanatra! Ha szeretnéd szeretted meglepni 1 különleges kényeztető csomaggal, akkor ezt ne hagyd ki. Rendkívül kedvező áron, gondosan összeállított szettben. Ennek tartalma:
-1 db Ifjúságmegőrző regeneráló éjszakai krém
(Ébredjen erősebb, rugalmasabb és fiatalosabb bőrrel! Ez a bőr öregedését késleltető összetevőkkel gazdagított készítmény fokozza a sejtek működését, és csökkenti a ráncok kialakulását. Feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. 50 ml)
-1 db Ifjúságmegőrző regeneráló nappali krém
(Helyrehozza és revitalizálja az érett bőrt. Ez a továbbfejlesztett formula segít a bőr erősségének, rugalmasságának növelésében. Csökkenti a ráncok kialakulását, a már meglévőket szinte észrevehetetlenné teszi. A bőrnek aranyló fényt ad. 50 ml)
-1 db Ifjúságmegőrző szemkörnyékápoló krém
(Gyengéd, könnyű formulája hidratálja, feszesíti a szemkörnyék érett bőrét és fokozza rugalmasságát. Csökkenti a szem körüli ráncok és a sötét karikák megjelenését. Hatására a szemkörnyék bőre fiatalosabbnak, ragyogóbbnak és simábbnak látszik. Különleges applikátora precíz, higiénikus alkalmazást tesz lehetővé. 15 ml)



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 14:00
. Ünnepi ajánlat!Time reversing(ifj.regeneráló Szett - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése