2011. augusztus 30., kedd

American Apparel ezüst franciabugyi ÚJ, 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÜDVÖZÖLLEK!
illusztráció
American Apparel zsírúj franciabugyi sötét ezüst színben. Még rajta van a címke, csak megrendeltem, de úgyse hordanám, így végül megválok tőle. Méretben XS-re és S-re, azaz kb. 34-es, 36-os nadrágméretre ajánlom. Az "akciós" kép katalóguskép, azon egy világosabb színben szerepel a termék - az igazi színét az első kép mutatja. Anyaga 80% nejlon, 20% elasztán, belül pedig a testtel érintkező rész pamuttal bélelt. Eredeti ára 16 euró volt, most a töredékéért a tiéd lehet!
illusztráció
Szállítási információk:
Személyes átvétel Zuglóban lehetséges, az Örs vezér tere közelében. Posta esetén banki átutalást/befizetést vagy lakcímre küldött rózsaszín csekket fogadok el. Minden termék postaköltsége szerepel az aukcióban, a pontos címem és számlaszámom pedig a Vásárlási értesítő c. levélben. Simán kizárólag saját felelősségre postázok, azaz akkor, ha vállalod: nem értékelsz semlegesen vagy negatívan a küldemény eltűnése esetén.
Kérlek, olvasd el a bemutatkozó oldalamat is, ott minden fontos információt, valamint a többi aukciómat is megtalálod! Szinte minden 1 Ft, szekrényürítést tartunk: )
Ha valamit még tudni szeretnél, kérdezz bátran! Szép napot és eredményes licitálást kívánok: )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 18:58
. American Apparel ezüst franciabugyi ÚJ, 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése