2011. április 30., szombat

Sólyomszem marok kövek -drágakövek - Jelenlegi ára: 350 Ft

Sólyom szem  drágakövek, marok kövek vagy amire még használod.. képzelet szabhat csak határt: )
Ékszer készítésre is kiváló!
Általában 10*20mm esek. Az ár egy darabra értendő!
Hatásai:
Már évtizedekkel ezelőtt ismert volt, hogy a sólyomszem jókedvre deríti viselőjét és erősíti elméjét, ezenkívül megóvta az irigységtől és a rosszakarástól. A sólyomszem nevét az araboknak köszönheti, amely megóv a szembetegségektől és a rövidlátástól, valamint a szem szaruhártyájának gyulladásai ellen.
 
Gyógyhatások: A nevéből adódóan ez a kő hatékony a szemre és betegségeire. Megóv a rövidlátástól, szemgyulladásoktól és szaruhártya-gyulladástól. Csökkenti a fejfájást, migrént és a légzési nehézségeket, asztmát. A sólyomszemnek meg van az a tulajdonsága, hogy csökkenti a szem megerőltetése által létrejött gyulladásokat.
Lelki hatások: Idegesség ellen. A sólyomszem áttekintést ad a bonyolult eseményeken keresztül. Felgyorsítja a megismerési fázist és segít, hogy azok a dolgok, melyek érzelmileg nagyon távol kerültek tőlünk higgadtan tudjuk nézni és átlátni. Segít a stresszes szituációkban nyugodtnak maradni és megőrizni kontrollunkat. A sólyomszem egyenesen a célunk felé irányít bennünket. Az idegen sugaraktól való felszabadító hatásán keresztül a sólyomszem stabilizálja a személyes életviszonyunkat és eléri, hogy megvalósítsuk céljainkat. Azonban általa megismerjük saját gyengeségeinket is megtanulunk velük jobban bánni. A sólyomszem egyetértést kölcsönöz a házasságban és több fiatalossághoz, egészséghez segít hozzá. A sólyomszem megóv a munkahelyi szexuális zaklatásoktól. Meditációnál különösen erős hatása van a sólyomszemnek a harmadik szem csakrára. Krónikus szorongásos állapot és lelki görcsök ellen nagyon hatékony.
Sokféle drágakövet teszek fel, nézz szét nálam érdemes: )
Az utolsó két kép csak ízelítő a többiből: )-- rózsakvarc, citrin
Nézz be rengeteg ruhát teszek fel, ékszereket, ingákat, táplálék kiegészítőket, bio dolgokat, babás dolgokat stb..
Személyes talit 1000ft felett vállalok, kérlek ezt vedd figyelembe.
Csepelen, Fehérvári úton, esetenként a Boráros téren is meg tudom oldani-előre beszéljük meg.. minden további infót megtalálsz a saját oldalamon.



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-05-19 00:34
. Sólyomszem marok kövek -drágakövek - Jelenlegi ára: 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése